Uruchamiasz kampanię na targi, webinar lub nową ofertę. Ale jeśli każdy pracownik sam wybiera, co wyświetla w Gmailu, Twój przekaz się rozmywa.
Administratorzy mogą teraz wyłączyć ręczny wybór kampanii.
- Otwórz Ustawienia → Konektory → Rozszerzenie przeglądarki.
- Wyłącz ręczny wybór kampanii.
Przycisk Signitic znika z okna tworzenia wiadomości dla użytkowników z jednym kontem. Twoje podpisy i automatyczne kampanie nadal działają, bez żadnych działań ze strony pracowników.
Twój plan kampanii jest realizowany, e-mail po e-mailu.







